Sudedamosios dalys: Lietinių pusgaminis 75% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas 2,5% riebumo, kefyras 2,5% riebumo, rapsų aliejus, cukrus, valgomoji druska); vištienos įdaras 25% (virta vištiena 87%, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), valgomoji druska, prieskoniai).
Paruošimo būdas: lietinius reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol gaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų daug nevartyti, o iškepusius dar įdėti į papildomą lėkštutę, nusausinti ir tik po to dėti į lėkštę bei gardinti padažu.