Koldūnai
su avienos įdaru

Sudedamosios dalys: tešla 62 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, augalinis aliejus, druska); mėsos įdaras 38 % (aviena 60 %, jautiena 10 %, kalakutiena 8%, svogūnai, druska, prieskoniai).

Paruošimo būdas: dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Iškilus į paviršių, sumažinti ugnį ir virti 5–7 min.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
700 g
Dėžėje
12 vnt.
8.4 kg
Paletėje
81 vnt.
972 vnt.
680.4 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090195530
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM