Naminiai
cepelinai su mėsa

Sudedamosios dalys: bulvių masė 82% (bulvės, bulvių krakmolas, geriamasis vanduo, druska); mėsos įdaras 18% (jautiena, kiauliena, vištiena, svogūnai, sultinys, prieskoniai, augalinis aliejus, druska).

Paruošimo būdas: Užvirus 4 ltr. vandens, maišant supilkite šaltame vandenyje ištirpintą krakmolą ir druską. Kai sūdytas vanduo su krakmolu užvirs, sudėkite šaldytus cepelinus (dėti po vieną). Vandeniui užvirus, cepelinus mentele ar kiaurasamčiu atsargiai pakelkite nuo puodo dugno. Jiems iškilus į paviršių , virkite dar 25-35 min.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
2000 g
Dėžėje
5 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
405 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090193451
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM