Žemaičių
blynai su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 89,5 %  (virtos bulvės 84 %,  bulvių krakmolas 10 %,  geriamasis vanduo, valgomoji druska), mėsos įdaras 10 % (virta mechaniškai atskirta vištiena 52 %, virta jautiena 16 %, geriamasis vanduo, virti kiaulienos lašiniai 9 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus),  sojų faršas, valgomoji druska, prieskoniai), džiūvėsėliai 0,5 % (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, juoduota druska, mielės).

Paruošimo būdas: Žemaičių blynus reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol gaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų daug nevartyti, o iškepusius dar įdėti į papildomą lėkštutę, nusausinti ir tik po to dėti į lėkštę bei gardinti padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
700 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
16 vnt.
11.2 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
81 vnt.
1296 vnt.
907.2 kg
Galiojimas
12 mėn.
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
-18 C
Barkodas
4770090192133
4770090192928
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM