Cepelinai
virtų bulvių su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 80% (bulvės, bulvių krakmolas, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, druska); mėsos įdaras 20% (jautiena, kiaulienos lašiniai, svogūnai, prieskoniai, druska, augalinis aliejus).

Paruošimo būdas: cepelinus dėkite į verdantį vandenį, dar kartą užvirus vandeniui,  mentele ar kiaurasamčiu atsargiai pakelkite cepelinus nuo puodo dugno. Jiems iškilus į paviršių, virkite dar 10-12 min.

 

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090193192
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM