Sultinio
koldūnai su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: tešla 60% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska); mėsos įdaras 40% (kiauliena 30%, jautiena 30%, geriamasis vanduo, svogūnai, sojų miltai, prieskonių mišinys, druska).

Paruošimo būdas: dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Iškilus į paviršių, sumažinti ugnį ir virti 3–5 min.

 

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
700 g
Dėžėje
10 vnt.
7 kg
Paletėje
81 vnt.
810 vnt.
567 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090193741
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM