Sudedamosios dalys: lietinių pusgaminis 82 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas 2,5 % riebumo, kefyras 2,5 % riebumo, rapsų aliejus, cukrus, valgomoji druska); sūrio įdaras 18 % (45 % riebumo fermentinis sūris 75 % (pasterizuotas pienas, druska, raugų kultūros, fermentas, dažiklis beta- karotenas), geriamasis vanduo, bulvių krakmolas, prieskoniai).
Paruošimo būdas: lietinius reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol gaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepti iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų daug nevartyti, o iškepusius dar įdėti į papildomą lėkštutę ir nusausinti. Tik po to dėti į lėkštę ir gardinti padažu.