Lietiniai
su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: lietinis blynas 75 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, kefyras, rapsų aliejus, cukrus, valgomoji druska), mėsos įdaras 25 % (virta vištiena 43 %, virta kiauliena 26 %, virta jautiena 18 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), valgomoji druska, prieskoniai).

Paruošimo būdas: lietinius reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol gaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų daug nevartyti, o iškepusius dar įdėti į papildomą lėkštutę, nusausinti ir tik po to dėti į lėkštę bei gardinti padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
Dėžėje
Paletėje
Galiojimas
Laikymo sąlygos
Barkodas
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM