Žemaičių
blynai su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 84,5 % (virtos bulvės, bulvių krakmolas, geriamasis vanduo, druska);  mėsos įdaras 15 % (jautiena,  riebi kiauliena, sultinys, svogūnai, druska, augalinis aliejus, prieskoniai), džiūvėsėliai 0,5 %.

Paruošimo būdas: blynus reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose (180°C-200°C) riebaluose (apie 10min.), kol pusgaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepant iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama nevartyti jų daug kartų, o iškepus dar papildomai įdėkite į lėkštutę ir nusausinkite. Tik po to serviruokite į lėkštes ir skaninkite padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
700 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
16 vnt.
11.2 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
81 vnt.
1296 vnt.
907.2 kg
Galiojimas
12 mėn.
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
-18 C
Barkodas
4770090192133
4770090192928
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM