Žemaičių
blynai su grybų įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 78% (virtos bulvės, bulvių krakmolas,  geriamasis vanduo, valgomoji druska); grybų įdaras 20% (virti pievagrybiai, virti miško grybai, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, valgomoji druska, mielės), kepti svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai); džiūvėsėliai 2%.

Paruošimo būdas: blynus reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10min.), kol pusgaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepant iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama nevartyti jų daug kartų, o iškepus dar papildomai įdėkite į lėkštutę ir nusausinkite. Tik po to serviruokite į lėkštes ir skaninkite padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
400 g
Dėžėje
20 vnt.
8 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
648 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090194298
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM