Cepelinai
virtų bulvių su varškės įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 80% (bulvės, bulvių krakmolas, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, druska); varškės įdaras 20% (varškė 9% riebumo, varškė liesa, cukrus, druska).

Paruošimo būdas: cepelinus dėkite į verdantį vandenį. Dar kartą užvirus vandeniui,  mentele ar kiaurasamčiu atsargiai pakelkite  cepelinus nuo puodo dugno. Jiems iškilus į paviršių, virkite dar 10-12 min.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090192126
© 2016 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM