Mielinė
tešla

Sudedamosios dalys:  aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo,  rapsų aliejus, cukrus, mielės (mielės, emulgatorius E491), druska.

Paruošimo būdas:  Tešlą prieš vartojimą atšildyti. Rekomenduojama atšildymo trukmė   60-90 min. Atšildžius suformuoti norimos formos gaminius, išdėlioti juos ant sviestu pateptos (kepimo popieriumi išklotos) kepimo skardos ir leisti pakilti apie 30-40 min. kambario temperatūroje (apie +22°C). Įkaitinti orkaitę  iki kepimo temperatūros ir kepti  200°C-220°C temperatūroje.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
1000 g
Dėžėje
10 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
810 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090194281
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM