Cepelinai
tarkuotų bulvių su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 80% (virtos bulvės, bulvių krakmolas, bulvių tarkis, geriamasis vanduo, druska); mėsos įdaras 20% (jautiena, kiaulienos lašiniai, svogūnai, geriamasis vanduo, virtos bulvės, druska, prieskoniai).

Paruošimo būdas: cepelinus dėkite į verdantį vandenį, dar kartą užvirus vandeniui,  mentele ar kiaurasamčiu atsargiai pakelkite  cepelinus nuo puodo dugno. Jiems iškilus į paviršių, virkite dar 15 min.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090192119
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM