Lietiniai
su vištiena

Sudedamosios dalys: lietinių pusgaminis 76 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, rūgpienis, augalinis aliejus, cukrus, druska); vištienos įdaras 24% (virta vištiena, svogūnai, augalinis aliejus, prieskoniai, druska).

Paruošimo būdas:  blynelius reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10min.),  kol pusgaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepant iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama nevartyti jų daug kartų, o iškepus dar papildomai įdėkite į lėkštutę ir nusausinkite. Tik po to serviruokite į lėkštes ir skaninkite padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
400 g
Dėžėje
16 vnt.
6.4 kg
Paletėje
81 vnt.
1296 vnt.
518.4 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090193406
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM