Lietiniai
su varškės įdaru

Sudedamosios dalys: lietinių pusgaminis 75 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, rūgpienis, augalinis aliejus, cukrus, druska); varškės įdaras 25 % (varškė 86 %, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, cukrus, vanilinas).

Paruošimo būdas: lietinius  reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol gaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepant iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama nevartyti jų daug kartų, o iškepus dar papildomai įdėti į lėkštutę ir nusausinti. Tik po to serviruokite į lėkštę ir skaninkite padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
400 g
Dėžėje
20 vnt.
8 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
648 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090192157
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM