Lietiniai
su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: lietinių pusgaminis 75 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, rūgpienis, augalinis aliejus, cukrus, druska); mėsos įdaras 25% (virta kiauliena, virta vištiena, virta jautiena, kepti svogūnai, geriamasis vanduo, druska, prieskoniai, augalinis aliejus).

Paruošimo būdas: blynelius reikia kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad jie nesiliestų ir tinkamai pašiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10min.),  kol pusgaminiai įgaus šviesiai rudą atspalvį, apkepant iš abiejų pusių. Norint, kad jie neprisigertų riebalų, rekomenduojama nevartyti jų daug kartų, o iškepus dar papildomai įdėkite į lėkštutę ir nusausinkite. Tik po to serviruokite į lėkštes ir skaninkite padažu.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
400 g
Dėžėje
20 vnt.
8 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
648 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090192140
© 2018 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM