Bulviniai
kukuliai su mėsos įdaru

Sudedamosios dalys: bulvių masė 85,5 % (bulvės 66 %, bulvių krakmolas 16 %, bulvių dribsniai 1 % (džiovintos bulvės 99,3 %, valgomoji druska), valgomoji druska); mėsos įdaras 14 % (kiaulienos lašiniai 27 %, kiauliena 22 %, vištiena 12 %, bulvės, geriamasis vanduo, svogūnai, sojų miltai, prieskoniai, valgomoji druska) manų kruopos 0,5 %.

Paruošimo būdas:  bulvinius kukulius dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Iškilus į paviršių, sumažinti ugnį ir virti dar 6 – 8 min. Arba galima kepti įkaitintuose riebaluose, kol įgaus gelsvą atspalvį.

Logistinė informacija
Pakuotės svoris
500 g
Dėžėje
20 vnt.
10 kg
Paletėje
81 vnt.
1620 vnt.
810 kg
Galiojimas
12 mėn.
Laikymo sąlygos
-18 C
Barkodas
4770090192201
© 2024 UAB "Liūtukas" ir Ko. Visos teisės saugomos
Created in TANDEM